Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 13:51 1 596 0

Модрич се завръща в Динамо Загреб

  • модрич-
  • динамо загреб-
  • реал мадрид-
  • завръща

Ако се стигне до сделка, това ще бъде неговото завръщане в този клуб след 18 години

Модрич се завръща в Динамо Загреб - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Хърватските медии "Индекс" и "24sata", съобщават за сензационното завръщане на звездата Лука Модрич в Динамо Загреб. Хайдук върна Иван Перишич и Йосип Брекало през зимния трансферен прозорец, докато сега Модрич може да бъде отговорът за тима от Загреб. Но освен Модрич се споменава и Деян Ловрен, предава gong.bg.

Договорът на Модрич с Реал Мадрид изтича следващото лято и както вървят нещата към момента, той няма да получи предложение за подновяване на договора. Имаше слухове за оферта към треньорския щаб, но Модрич иска да продължи да играе футбол.

Информацията на хърватите е, че първият човек на Динамо Мирко Баришич се е свързал с Модрич и му е казал, че вратата в родния клуб е винаги отворена за него и искат да го видят с фланелката на "сините". Добавя се още, че Модрич също проявява интерес към офертата и преговорите трябва да се активизират в следващите дни. Ако Модрич премине в Динамо Загреб, това ще бъде неговото завръщане в този клуб след 18 години.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА