Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 15:53 1 134 0

Рюдигер: Исках да премина в ПСЖ

  • тухел-
  • рюдигер-
  • бранител-
  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • псж

Тухел е най-добрият треньор, с когото съм работил, казва бранителят

Рюдигер: Исках да премина в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Реал Мадрид Антонио Рюдигер призна в интервю за GOAL, че е имал желание да направи трансфер от Челси в Пари Сен Жермен, за да работи с Томас Тухел, с който след това спечели Шампионска лига. Рюдигер сподели, че любимият му треньор, с който е работил, е именно Тухел, предава gong.bg.

„Мечтаех да играя за Реал Мадрид, но никога не съм мислил, че ще мога да го постигна. За мен Висшата лига беше крайната цел. Опредлено исках да играя там. Това, че играх за големи отбори Челси и Реал Мадрид, е възнаграждение за цялата упорита работа, която положих през годините, казва Рюдигер. - Наистина исках да напусна Челси през 2020 година. Исках да отида в ПСЖ с Томас Тухел. Това беше моето желание, но не се случи и шест месеца по-късно Тухел пристигна в Челси от ПСЖ. След това спечелихме Шампионска лига заедно.“

„Имал съм много добри треньори. Ако трябва да избера един, това би бил Томас Тухел. Честността му ми харесваше. Вписвам се в представата му за футбол и ме оцени като човек. Италианците са много взискателни, но Карло Анчелоти е много спокоен. С него вървим в една посока и точно така се работи перфектно“, каза още Рюдигер.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА