Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 15:00 1 403 2

Светът на Формула 1 ще има различно измерение - 350 километра в час (ВИДЕО)

  • футбол-
  • формула 1-
  • скорост-
  • спорт-
  • red bull

С това дронът може да записва състезание и да изравни скоростта на най-бързата кола в световния шампионат

Светът на Формула 1 ще има различно измерение - 350 километра в час (ВИДЕО) - 1

Светът на Формула 1 от новия сезон може да има различно измерение в областта на технологиите за записване на състезанията, след като екипът на Red Bull рекламира дрон, който може да лети със скорост от 350 километра в час.

С това дронът може да записва състезание и да изравни скоростта на най-бързата кола в световния шампионат. Има живот на батерията от три минути и обхват от 10 километра, което е достатъчно, за да запише две обиколки във висока резолюция и на ниво, невиждано досега. На компанията отне повече от година, за да създаде дрон, който може да достигне скоростта на болидите от Формула 1.

"Никога не съм предполагал, че ще видя дрон да се движи толкова бързо. Бях изненадан колко бързо може да се движи и да поддържа темпото и това дава малко по-различна гледна точка към гледането на Формула 1", заяви Макс Верстапен.

Новият сезон във Формула 1 започва на 2 март с Гран При на Бахрейн на пистата „Сахир“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    3 0 Отговор
    Пилотите ще имат доставка на кафе в кокпита на старт-финалната права.
  • 2 Ха-ха-ха...

    3 0 Отговор
    Пишат за Ред Бул, на снимката Ферари... Колкото до създателите на дрончето - комплименти за добре свършената работа.