Last news in Fakti

7 Март, 2024 13:36 931 1

Голямо признание за Илия Груев

  • футбол

В Чемпиъншип

Голямо признание за Илия Груев - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Страхотното представяне на българския национал Илия Груев в Лийдс му донесе голямо признание. Халфът бе номиниран за Играч на месец февруари в Чемпиъншип, в който отборът му записа победи над Бристол Сити, Родъръм, Суонзи, Плимут и лидера Лестър. За Футболист на месеца във второто равнище на английския футбол са номинирани още 3-ма играчи.

10 кръга преди края на редовния сезон на Чемпиъншип Лийдс се бори за директно класиране във Висшата лига.

Лестър е с 81 точки, Ипсуич има 78, Лийдс е трети в класирането със 76 точки. Първите два отбора в крайното подреждане ще се класират за ВЛ директно. Саутхямптън е 4-ти със 70 точки, но има мач по-малко. Груев е лидер на Лийдс.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първият коментирал е след 10часа!!!!

    0 0 Отговор
    Никой вече не се интересува от футбол, освен малки групи неграмотни лумпени, които ходят по стадионите за да покажат, колко са прости!
    Иначе, голямо БРАВО на това момче и успехи в кариерата!!!