Last news in Fakti

8 Март, 2024 12:00 1 212 6

Майкъла: С Ел Маестро ЦСКА няма как да станем шампион

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • георги илиев - майкъла-
  • футбол

Той коментира и шансовете на „червените“ за титлата

Майкъла: С Ел Маестро ЦСКА няма как да станем шампион  - 1

Георги Илиев-Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията от победата с 3:0 над Берое. Той коментира и шансовете на „червените“ за титлата, но е категоричен, че с Нестор Ел Маестро това трудно може да стане.

„ЦСКА взе напълно заслужено трите точки в последната среща. Те Берое отбор ли са?! Там е сбирщина от чужденци! Кой от кой е по-некадърен! С изключение на няколко момчета. Стара Загора е град, който винаги е бил част от историята на футбола в България. Винаги е създавал футболисти, а сега е сбирщина от треньори, доктори, масажисти и играчи от цял свят. Това е срам за България! Това се видя на мача. Трябваше да ги бием с осем гола разлика. Този отбор не е фактор. Сега предстои мач в Бистрица и според мен ЦСКА ще го вземе с два гола разлика. Те си продадоха голяма част от основните футболисти и те също не са критерии за ЦСКА. В следващите кръгове има един мач, който е под въпрос, и това е срещата с Левски. Там трудно ще се затрудним. Другите срещи са елементарни за ЦСКА. Треньорът само ще си заздрави позицията“, заяви той.

„Как са се махне Нестор Ел Маестро като трябва да му се изплатят огромни пари? За какво да се маха. Така или иначе шампиони не можем да станем. Има си собственик и той си го харесва. Може да трябва да му се даде повече време и шансове. Мен ме притеснява, че той не си каза мнението да нито един от привлечените играчи. Дали го е гледал преди това или не, не става ясно. Треньорът трябва да каже дали дадени играчи стават за ЦСКА или не. Не виждам как с него ще стане шампион. Когато един човек не носи отговорност, как да стане? За Купата имаме шансове. Може и да я вземем, ако Лудогорец ни я подари. Рано или късно пак ще се срещнем с тях. Те правят сериозна селекция и взимат добри играчи. И те имат слабости, но когато дойде важен мач, го взимат. А ние, когато имаме важен мач, го губим. Това е проблемът. Продължава да ми е интересна и друга тема. Къде ще играят децата на ЦСКА? Нека ръководството да излезе и да го кажа. И журналистите нищо не питат за тази тема“, завърши Майкъла.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    7 2 Отговор
    То и без него не можете
  • 2 инж. Ганчо Илков

    7 1 Отговор
    Майкъл, беше добър Играч. Много добре знаеш, че Футболът е Бизнес за Богатите. Имаш Пари, купуваш Добри за Българските Стандарти Футболисти. Нямаш Пари, живееш с Надежда. БФС и Съдийската Колегия са Лица които са подвластни на Парите. Дори и да не се играят Мачове, ясно е кой ще бъде Шампиона. В тази Обстановка, Лудогорец за България е Върхът. Какво става когато играят в Европейските Турнири. Започват от Шампионска Лига и къде завършват? Това са моментните Възможности. Треньорът и Футболистите? Кой е Платецът и с какъв Капитал Разполага? Какво може да иска Треньорът - Меси, Холанд... Каква е Цената им и кой в България може да плати? Какво би станало с Лудогорец, ако бъдат изоставени от Домусчиеви? Дали ще оцелеят?
  • 3 8442

    4 0 Отговор
    И с Гриша Ганчев
  • 4 Герен

    3 1 Отговор
    КОЛКО СИ ТРЪП. А СЪС КОЙ СТАНАХТЕ БРЕ .СЪС НИКОЙ. НИЕ ПОНЕ ЩЕ СИ ЗАПАЗИМ ИМЕТО. А ВИЕ ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ ЕТРОПОЛЕ ЛИТТЕКС ТИРЕТА ДРУГО цска 1948. Позор.СТЕ ТАНАС ОБАЧЕ Е ХАЗАРТЕН ТИП. АКО НЕ Е РАЕВАТА ТОЙ Е У КАНАЛА. .
  • 5 реплика

    3 0 Отговор
    Не разбрахте ли ? Докато Домус ага държи кокала за другите няма да има нищо повече от купа на България
  • 6 Тоя разбирач

    4 1 Отговор
    Откри топлата вода.Като допьлнение да кажа че и Мауриньо да дойде пак няма да станете шампиони.Защото треньора не играе на терена като нямаш класни играчи нямаш шанс.Лудогорец копува класни играчи а не свободни агенти както правят ПРИПОЗНАТИТЕ.