Last news in Fakti

11 Март, 2024 13:30 1 694 5

Роналдо: Повече няма да правя така

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър

Нападателят, който бе провокиран с викове „Меси“, се опита да обясни, че тези жестове са нещо нормално в Европа

 Роналдо: Повече няма да правя така - 1

Голямата звезда на Ал Насър Кристиано Роналдо коментира неприличните жестове, които направи по адрес на феновете на Ал Шабаб през миналия месец и заради които португалецът бе наказан от местната футболна федерация за един мач.

Нападателят, който бе провокиран с викове „Меси“, се опита да обясни, че тези жестове са нещо нормално в Европа, но увери, че повече няма да си позволява подобни прояви в Саудитска Арабия, тъй като уважава местната култура.

"Винаги ще уважавам културите на всички страни, както съм го правил и досега, но невинаги хората виждат реалността. Очевидно повече няма да повторя това в тази страна, но подобни реакции в Европа са нещо съвсем нормално. Понякога страстта и вълнението от играта ни карат да правим грешки", заяви Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гръндж

    2 2 Отговор
    Роналдо:- Мамче,мамоо, повече няма да правя така,обещавам,че ще слушкам!
  • 2 Меси е Медиен Балон

    7 2 Отговор
    Меси Дузпата е вкарал само 2 гола за 9 месеца. ХА ХА ХА
  • 3 Тома

    2 0 Отговор
    По добре на тарамбухите да им го показва в ушите другия път
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.