Last news in Fakti

20 Януари, 2014 19:17 1 434 0

Започва делото срещу Рибери и Бензема

  • захиа дехар-
  • секс скандал-
  • франк рибери-
  • карим бензема-
  • дело-
  • проститутка

Бензема заяви, че не е имал никакъв сексуален контакт с Дехар

Започва делото срещу Рибери и Бензема - 1
Снимка: БТА/ AP, Захиа Дехар

В Париж започва делото срещу Франк Рибери и Карим Бензема по обвинение за секс с непълнолетна проститутка, съобщи „Goal”.

Френският национал Рибери е обвинен, че през 2009 година, когато е спал със Захиа Дехар, е знаел, че тя е  била непълнолетна. Самият играч отхвърли обвиненията. Сънародникът му Бензема пък е задоволил нагона си с красавицата в хотел във френската столица, когато тя е била е едва на 16 години, според обвиненията. Нападателят на Реал (Мадрид) обаче ги отрича, заявявайки, че не е имал никакъв сексуален контакт с Дехар.

Максималният срок на лишаване от свобода за подобно обвинение е 3 години, но адвокатът на Рибери Алберто Бруса е уверен, че клиентът му ще бъде оневинен.

„Той е зрял човек, който се намира в труден период. Той е загрижен, защото има обвинения срещу него, но в същото време е спокоен. Уверени сме в правотата му“, сподели Бруса.

Дехар, сега на 21, признава за секс с двамата, но уточнява, че ги е излъгала тогава за възрастта си.

И двамата играчи се очаква да поведат „петлите“ на световното първенство в Бразилия, което започва в средата на юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА