Last news in Fakti

14 Март, 2024 14:57 1 085 3

Стилиян Петров: Разговаряхме с клубовете, но има някои, който не искат да говорят с нас

  • стилиян петров-
  • бфс-
  • конгрес-
  • футбол

На 99% сме се видели с всички

Стилиян Петров говори за очакванията си от утрешния Конгрес за президент на БФС.

"Дълъг и ползотворен път. За три години влязохме в проблемите в българския футбол. Намираме се преди Конгрес, където клубовете трябва да покажат какво точно искат - нещо различно или да си продължават нещата, както е било досега. Наградихме в екипа - методисти, треньори. Няма как да избягаме от проблемите за треньорството, инфраструктурата.

Говорим с всички, които искат да разговарят с нас. Има някои, който не искат да говорят с нас. Но на 99% сме се видели с всички. Ще ни подкрепят тези, които са харесали какво предлагаме и това, което представляваме тримата. Търсим одобрение в това, че се опитваме да направим нещо за българския футбол. И това, което даваме като мандатност след нас - човекът след нас ще започне да надгражда, а не да запълва дупки", каза той пред "Спортал".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    4 0 Отговор
    Оправете правописната грешка в заглавието!
  • 2 Клубовете...

    2 1 Отговор
    С неможачи, какво да говорим.
  • 3 Пръц

    0 0 Отговор
    А ,защо няма да има журналисти ? За това трябваше първо да се преборите.Жалкари !