Last news in Fakti

20 Март, 2024 22:06 1 120 3

Карлос Насар: Минавал съм през всички гадости, за да си науча уроците (ВИДЕО)

  • карлос насар-
  • тежести-
  • щанги-
  • вдигане на тежести-
  • спорт

Господ е бил зад мен в целия ми живот

Карлос Насар: Минавал съм през всички гадости, за да си науча уроците (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите надежди на България за златен медал от Олимпийските игри в Париж - Карлос Насар заяви, че е готов на всичко, за да стигне до титлата на Игрите през тази година. 19-годишният суперталант в щангите гостува в подкаста „Код Спорт“, където за първи път разказа за най-тежките моменти в своя живот. Той обаче е категоричен, че вярата му в Бог му помага да ги преодолее.

„Господ е бил зад мен в целия ми живот. Той е в сърцето ми и е моята опора в трудните моменти. Всичките ми успехи се дължат на него“, заяви роденият в Париж Насар и призна, че вижда символика в това, че Олимпийските игри през тази година са именно във френската столица.

В откровен разговор Насар говори за липсата на бащина фигура в своя живот, разказа как е дал всичките си спестявания, за да се възстанови от тежката операция на крака, сподели емоционални моменти от болезнената загуба на неговия треньор - Илиан Илиев, и за първи път разкри как се е стигнало до инцидента, при който бе задържан след гонка с полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАХ

    1 0 Отговор
    Остана да преминеш през най-важния. Използван, изоставен и забравен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.