Last news in Fakti

20 Март, 2024 16:30 1 939 2

Франсис Нгану: След първия рунд с Джошуа загубих паметта и зрението си

  • франсис нгану-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Единственото нещо, което ме притеснява е, че никога не съм участвал в тази битка

Франсис Нгану: След първия рунд с Джошуа загубих паметта и зрението си - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану призна, че не си спомня нищо от втория рунд с бившия шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа.

Битката между спортистите се проведе на 9 март в Kingdom Arena в Рияд, Саудитска Арабия. 37-годишният камерунец беше нокаутиран във втория рунд.

„Единственото нещо, което ме притеснява е, че никога не съм участвал в тази битка. Беше странен ден, странна вечер. Бях уморен... Дори по време на загрявката се изпотях, но все още бях уморен... Дори когато битката започна, сякаш не се бих. Дори когато получих първия удар, бях по-изненадан, че съм паднал от удара, отколкото от самия удар.

Когато бях в ъгъла след първия рунд, треньорите ми говориха с мен. И тогава моята памет, зрение и всичко останало беше изгубено. Не помня как станах от стола, за да отида на втори тур. Беше толкова странно. Така че от момента, в който бях на стола между рундовете, вече не бях там. Понякога просто не е вашият ден“, каза Нгану в канала си в YouTube.

Поражението от Джошуа беше второ за Нгану на професионалния ринг. През октомври 2023 г. камерунецът загуби от британеца Тайсън Фюри с разделено съдийско решение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чекмеджан

    2 0 Отговор
    Другия път. Спорта е тежък.
  • 2 поета

    2 1 Отговор
    Доста ефирно обяснение на "отлепи ми ретината от бой“