Last news in Fakti

26 Март, 2024 17:59 1 199 0

Надежди на Левски и ЦСКА поведоха България U21

  • футбол

България направи престижна победа

Надежди на Левски и ЦСКА поведоха България U21 - 1
Снимка: Диема Спорт

Националите ни за младежи победиха с 1:0 като гост Полша U21.

Марин Петков, който играе за Левски реализира красиво попадение в 58-ата минута. Станислав Шопов от ЦСКА подаде за гола. Атаката на нашите води Георги Николов от Ботев Пловдив. България игра с може би най-силните си футболисти при младежите и записа победа, която оставя тима ни в играта за Европейското по футбол при младежите.

Първенството ще е в Словакия през 2025 година.

Полша има 15 точки и е лидер в квалификационната ни група. Нашите национали имат 12 точки от същия брой двубои (7). България ще е домакин на Полша до края на мачовете в групата. Фаворит за първата позиция е Германия с 13 точки от 5 мача. Второто място ще даде директно класиране или бараж за Европейското. Първата позиция означава футболна виза за Словакия.

За младежите ни остават домакинство на Полша, гостуване на Германия и гостуване на Израел в групата от 6 тима.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА