Last news in Fakti

24 Януари, 2014 17:51 872 0

Азаренка няма да играе срещу България

  • беларус-
  • фед къп-
  • тенис-
  • виктория азаренка

Капитанът на Беларус Татяна Пучек не е заявила нова тенисистка

Азаренка няма да играе срещу България - 1
Снимка: БТА/ AP

Задачата на отбора на България за „Фед къп“ се улесни в известна степен. Съставът на Беларус, който е водач в нашата група „D“, ще бъде без световната номер две Виктория Азаренка на турнира в Будапеща от 4 до 9 февруари.

Първоначалното Азаренка беше в състава, но от днес името й не фигурира на официалната страница на „Фед къп“, съобщиха от Българската федерация по тенис.

Капитанът на Беларус Татяна Пучек не е заявила нова тенисистка и съперничките са в състав: Олга Говорцова, Александра Саснович и Илона Кремен. 

Два имена във всеки отбор могат да бъдат сменени до един час преди капитанската среща на 3 февруари.

Капитанът Дора Рангелова ще разчита за турнира в Унгария на Цветана Пиронкова, Елица Костова, Диа Евтимова и Виктория Томова. В групата са още отборите на Португалия и Турция. 

Съставът, който завърши на първо място, се класира на полуфиналите. Победителите в тях ще играят плейофи за влизане в Световна група две на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА