Last news in Fakti

10 Април, 2024 17:47 541 0

Лапорта захапа ПСЖ: Не бих заменил нито един от нашите играчи за някой от техните

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • псж

Вярваме в нашите възможности

Президентът на Барселона Жоан Лапорта не пропусна да налее масло в огъня преди гостуването на Пари Сен Жермен довечера в Шампионската лига.

Босът на каталунците заяви пред медиите на клуба: “Вярваме в нашите възможности. Удоволствие е да разполагаме с тези играчи, не бих ги сменил за нито един от играчите на ПСЖ".

“Не сме били на четвъртфинал от много години, много сме развълнувани, това ще бъде страхотен мач. Виждам играчите в много добро състояние, много мотивирани, много съсредоточени и обединени с Чави и щаба. Това ни кара да вярваме в тях, защото виждам, че те вярват в своите шансове. Играчите на Барса са наясно какво би означавало за клуба да стигне до полуфиналите. Виждам, че треньорът е убеден в това“, каза още Лапорта.

Не е тайна, че ръководствата на ПСЖ и Барселона не хранят особено топли чувства едни към други. Причините са различни и варират от това, че звезди на каталунците като Неймар, Лионел Меси и Усман Дембеле преминаха във френския шампион, драматичните предишни срещи между двата отбора в Шампионската лига, както и диаметрално противоположната позиция на двата клуба относно Суперлигата.

По-рано се разбра също, че президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи не е присъствал на вчерашната традиционната вечеря между двете ръководства.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА