9 Февруари, 2014 21:13 996 2

Беньов остана предпоследен на шейни

  • беньов-
  • шейни-
  • лох-
  • демченко-
  • сочи

Българинът не успя да се представи подобаващо

Българинът Станислав Беньов остана на предпоследното 38-о място на 11.554 секунди зад шампиона от Германия Феликс Лох, който защити олимпийската си титла в индивидуалната състезание надпревара на шейнички на Олимпиадата в Сочи. 
 
Действащият световен и европейски шампион Лох беше най-бърз в три от четирите манша и завърши с общо време 3:27.526 минути. Втори остана руснакът Алберт Демченко, който водеше след първия манш, но накрая изостана на с 476 хилядни от секундата. 42-годишният руснак стигна до второ сребро в кариерата си на Олимпийски игри след Торино през 2006 година. Бронзовият медал е за 40-годишния италианец Армин Цьогелер, който завърши на 1.271 секунда зад победителя. 
 
Цьогелер спечели шести олимпийски медал в дисциплината след титлите в Солт Лейк Сити 2002 и Торино 2006, среброто в Нагано 1998 и бронза в Лилехамер 1992 и Ванкувър 2010. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    СПОРТИСТ - ТУРИСТ КАТО ВСИЧКИТЕ БГ. КАЛПАЗАНИ ХАРЧАТ САМО НАРОДЕН ЛЕВ. СТЕФЧЕТО СИ КРАДЕ ПАРИЧКИ И СЕ ПРАВИ ЧЕ ВЪРШИ НЕЩО ЗА СПОРТА . ВЪОБЩЕ СПОРТА Е ЗА БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ЗА ГЛАДНИ КУЧЕТА КАТО БЪЛГАРИТЕ
  • 2 Alexander Vuchkov

    2 0 Отговор
    Това ми напомня за Лондон ония с гюлето, от 12 състезателя 11-ти, а тука от 39 състезателя 38-ти, поне ще се разходи