Last news in Fakti

12 Февруари, 2014 10:18 3 085 0

Михаел Шумахер получи белодробно възпаление

  • михаел шумахер-
  • белодробно възпаление-
  • шумахер-
  • кома-
  • гренобъл

Според изданието Шумахер ще бъде лекуван със силен антибиотик

Михаел Шумахер получи белодробно възпаление - 1
Снимка: БТА/ AP

Състоянието на бившия пилот от Формула 1 Михаел Шумахер се усложнява. Германецът, който в края на миналата година претърпя тежък инцидент във френските Алпи, е получил възпаление на белия дроб, съобщи немският „Билд”.

Последиците за намиращия се в кома Шумахер от белодробната инфекция са непредвидими. Както е известно преди 20 дни медицинският екип в Гренобъл започна постепенно да пробужда пациента, но операцията е спряна след новите усложнения.

Според изданието 7-кратният световен шампион от Формула 1 ще бъде лекуван със силен антибиотик.

Мениджърката на Михаел Шумахер Сабине Кем, заяви че няма да коментира „поредните спекулации” по негов адрес.

Пред вестник „Билд" професор Хайнцпетер Мьоке от Хамбург сподели, че възпалението на белия дроб е едно тежко и опасно заболяване, защото тялото се зарежда с малко кислород, което може да доведе до отслабване на организма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА