Last news in Fakti

17 Януари, 2014 16:49 2 860 1

Дори да оцелее, Шумахер може да не знае кой е

  • михаел шумахер-
  • мозъчната хирургия-
  • кома-
  • ричард грийнууд-
  • гренобъл

Състоянието на Шумахер остава стабилно, но критично

Дори да оцелее, Шумахер може да не знае кой е - 1
Снимка: БТА/ AP

Специалисти в областта на мозъчната хирургия заявиха, че Михаел Шумахер ще бъде напълно различен човек и е възможно да не знае кой е, дори да оцелее след тежката травма, която получи  преди по-малко от три седмици във френския курорт Марибел. Бившият пилот от Формула 1 се намира в кома в Университетската болница в Гренобъл, но прогнозите не са оптимистични, съобщава „Индипендънт“.

Медиците във Франция се борят за живота на 45-годишния пилот, който е в изкуствена кома. Фенове и близки на Шумахер от цял свят изразиха своята подкрепа към пилота, който води най-важната битка в живота си. Д-р Ричард Грийнууд от Лондонската университетска болница обаче е категоричен, че дори да се възстанови, той ще трябва да започне „напълно различен живот“.

„Ако Шумахер преживее събуждането от комата, в която е поставен, тогава може да не знае, че е Михаел Шумахер", сподели Грийнууд.

Говорителката на семейството на Шумахер Сабине Кем заяви, че всяка информация, дадена от различен източник от нея или медиците в Гренобъл, може да се смята само и единствено за „недостоверна и спекулативна“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    dano dase opravi