Last news in Fakti

6 Юни, 2024 09:00 1 545 6

Фенове скочиха на организаторите на Ролан Гарос заради контузията на Джокович

  • ролан гарос-
  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Каква беше пречката да намокрите корта? Да не говорим за програмата на мачовете

Фенове скочиха на организаторите на Ролан Гарос заради контузията на Джокович - 1
Снимка: БГНЕС


Организаторите на Ролан Гарос са виновни за контузията на коляното, която принуди Новак Джокович да се откаже от участие на турнира точно преди четвъртфиналите. Такова е мнението на много от феновете на тениса, които сериозно нападнаха домакините в социалните мрежи.

Проведените вчера медицински прегледи на 37-годишния сърбин показаха, че той има скъсан медиален менискус. Такава травма поставя под съмнение участието на Джокера на „Уимбълдън“ (1 – 14 юли) и на олимпийските игри в Париж (26 юли – 11 август). Ноле вече отстъпи първото си място в световната ранглиста на АТР, откъдето беше изместен от Яник Синер.

„Догодина подгответе по-добре корта! Джокович трябва да ви съди, животни“, написа ядосан фен на сръбския тенисист в коментар на една от официалните страници на „Ролан Гарос“ в социалните мрежи.

„Вие сте отговорни за контузията му. Каква беше пречката да намокрите корта? Да не говорим за програмата на мачовете. Заради вас игра до четири часа през нощта, а сега се правите на добри момчета и му пожелавате бързо възстановяване. Спрете с двуличното си поведение“, допълва друг, цитиран от сръбските медии.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм

    8 10 Отговор
    Уви е на годинки вече ..тялото си има лимит...

    Коментиран от #2, #6

  • 2 тиквенсониада

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм":

    Така говориш , щото не си гледал как играе бат Бойко тенис и то на неговите почти преклонни години ! С финес , изящество и движение като лебед в мъглата.
  • 3 Ноле се пенсионира

    1 4 Отговор
    Джокович няма да види титла.
  • 4 Няма Олимпийска титла за Ноле

    4 2 Отговор
    Джокович никога няма да спечели Календарен шлем.
  • 5 Гост

    1 1 Отговор
    Голям праз .
  • 6 Да живее велика Русия -тя ще ни спаси!

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм":

    Господарите не прощават, че отказа да се ваксинира и им го н-а-б-и с 250. Затова го накараха да играед до 4 сутринта, а после невъстановен пак трябваше да играе на тази лошо подготвена настилка