Last news in Fakti

7 Юни, 2024 16:44 2 039 8

Разголила се боксьорка се готви за завръщане на ринга

  • даниела хемсли-
  • бокс-
  • спорт-
  • сексапил-
  • секси

Даниела Хемсли отпразнува победа, като вдигна горнището и показа гърдите си на публиката

Разголила се боксьорка се готви за завръщане на ринга - 1
Снимка: Instagram

Даниела Хемсли е готова да се завърне в бокса за първи път след прословутата си реакция при която отпразнува победа, като вдигна горнището и показа гърдите си на публиката. Звездата на OnlyFans стана много популярна, след като победи Александра Даниел, преди да покаже гърдите си на живо по телевизията.

По-късно Даниела настоява, че идеята е била на организаторите и тя е станала жертва. Но все пак това не е отказало модела на Instagram от бокса и тя продължава да тренира, като се готви за завръщане.: "Тя все още тренира и все още е вперила поглед в цялата женска дивизия.

A post shared by Daniella Hemsley (@daniella.hemsley)

"Тя все още има очи за Алена Вампира, Джули Пока, тя е в тази по-висока категория по тегло“, заяви приятелят ѝ, ММА боецът Аконе Уанлис, пред вестник „Сън“. "Битката на Пейдж Ванзант и Ел Брук, гледахме я и беше готино, човече. Беше страхотно да видим прогреса на Ел Брук. Тя дори нанесе удар и повали Пейдж Ванзант, а аз си казах: "Уау, това е някаква лудост".

"Хубаво е да видиш прогреса на всичко това и определено Даниела е все още много млада, тази година навършва едва 24 години и ако иска да се върне в бокса, определено може."

A post shared by Daniella Hemsley (@daniella.hemsley)

Уанлис е 8-2 в ММА и се завръща в клетката в събота в Прага на Oktagon 58 срещу Матеуш Легерски. И Даниела ще бъде там, за да подкрепи своя мъж, който също е част от нейния собствен треньорски екип по бокс.

"Тя подобрява уменията си всяка седмица, обича бокса и продължава да се занимава с него в свободното си време, продължава да ходи на фитнес всеки ден. Защо не? Ако нещо се подреди добре за нея и заплащането е правилно, а съперникът е точен, те са влиятелни боксьори, така че това трябва да има смисъл за тях по този начин. При мен аз влизам там и искам да се бия на всеки толкова месеца, да се боря за титли и други подобни неща“

"Но Misfits, те се опитват да изградят, те се опитват да изградят нещо, където има титли сега и женски дивизии. Превръща се в по-професионална атмосфера."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква

    5 1 Отговор
    боксьорка. Това е тюлен.

    Коментиран от #7

  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    12 1 Отговор
    Та тюленчето мое ли да готви мусака?

    Другото всяка го може .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Леле, леле...

    5 0 Отговор
    Егати и боцуняка и глигана......
  • 5 123456

    2 0 Отговор
    Биг Мак биг балдъри
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ицо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Каква":

    Това не е тюлен, това е крава ( да ме прощават кравите )
  • 8 пояснение

    0 0 Отговор
    От стриптизьорка , не става боксьорка .