Last news in Fakti

7 Юни, 2024 18:40 693 0

Треньорът на Португалия: Опитът на Кристиано Роналдо и Пепе може да е ключов

  • португалия-
  • роберто мартинес-
  • пепе-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • евро 2024

Смятам, че Кристиано се справя много добре на клубно ниво

Треньорът на Португалия: Опитът на Кристиано Роналдо и Пепе може да е ключов - 1

Треньорът на Португалия Роберто Мартинес акцентира върху опита на Кристиано Роналдо и Пепе, като го определи за изключително важен преди важен международен форум, какъвто е европейското първенство. Според наставникът сплавта между тези много опитни футболисти в комбинация с младостта и увереността на играчи като Жоао Невес и Франсиско Консейсао може да е решаващ за представянето на “мореплавателите”.

“Опитът на играчи като Кристиано и Пепе може да е много важен по време на такъв турнир, какъвто е европейското първенство. Естествено в смес с вливането на свежа кръв в съблекалнята с влизането на футболисти като Жоао Невес, които наскоро направиха своя дебют сред титулярите. Смятам, че Кристиано се справя много добре на клубно ниво и демонстрира изключително постоянство. Няма съмнение, че той е уникален голмайстор и единственият европейски футболист с пет отличия “Златна топка”. Говорим за уникални постижения в света на футбола. Кристиано си е Кристиано и не са много играчите, които могат да ни донесат, това, което той може. Но има и други футболисти в състава. Днес той ще се присъедини към тренировките. Пепе от своя страна тренира по индивидуална програма и фокусът за него е да играе срещу Ирландия във вторник. Възстановяването между мачовете на тази възраст е ключово,” заяви Мартинес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА