Last news in Fakti

17 Февруари, 2014 13:45 882 1

Левски поиска билети за сектора на Лацио

  • левски-
  • лацио-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • фенове-
  • билети

В момента в Разград се обмисля къде да бъдат поставени българските фенове, които искат да подкрепят Лацио

Левски поиска билети за сектора на Лацио - 1
Снимка: БТА/ AP

Ръководството на Левски е поискало официално от колегите си от Лудогорец 1500 билета за сблъсъка с Лацио от 1/16-финалите за Лига Европа. Пропуските са предназначени за сините фенове, които искат да подкрепят римските „орли“ срещу шампионите, пише вестник „Тема спорт“. Както е известно, привържениците на Левски са в приятелски отношения с тези на италианците.

Българските шампиони обаче няма да удовлетворят молбата, тъй като по изискванията на УЕФА в сектора на гостуващия отбор не трябва да се допускат никакви други зрители. От италианския клуб на запитване от Лудогорец също са отговорили, че в техния сектор не трябва да бъдат допускани външни фенове. Те са отговорили, че нямат разрешението на полицията да бъдат разположени зрители в съседен сектор.

Слуховете бяха потвърдени и от „Дневник“, като според изданието „сините“ са поискали между 500 и 1000 билета.

В момента в Разград се обмисля къде да бъдат поставени българските фенове, които искат да подкрепят Лацио, за да не се стига до конфронтация с привържениците на Лудогорец и неутралните зрители. Мачът ще се играе на 27 февруари от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски" в София. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    0 0 Отговор
    Какви са тея български фенове, които ще подкрепят Лацио??? Само ЛУДОГОРЕЦ!!!