Last news in Fakti

10 Юни, 2024 22:31 1 149 0

Официално: Реал Мадрид ще участва на Световното първенство през 2025 година

  • реал мадрид-
  • официално-
  • участва-
  • световно клубно първенство-
  • анчелоти-
  • футбол

Клубът излезе и с официално изявление

Официално: Реал Мадрид ще участва на Световното първенство през 2025 година - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Реал Мадрид и старши треньорът Карло Анчелоти потвърдиха участието на клуба на Световното първенство по футбол през 2025 година. Наставникът на европейския клубен шампион отрече изявлението си за намерението на "белите" да откажат участие на шампионата в САЩ през следващото лято, предава "Топ спорт".

"Думите ми за Световното клубно първенство в интервюто бяха изтълкувани по различен начин, отколкото очаквах. Това ще бъде нова страхотна възможност да продължа да се боря за още титли начело на Реал Мадрид", написа Анчелоти в профила си в социалната мрежа Туитър.

Клубът излезе и с официално изявление, в което потвърди намерението си да участва в турнира догодина.

Реал Мадрид заяви, че участието на отбора в новото Световно клубно първенство на ФИФА за предстоящия сезон 2024-2025 никога не е било под съмнение.

"Нашият клуб ще участва, както е планирано, в този турнир, към който подхождаме с гордост и изключителен ентусиазъм, така че милиони наши фенове по света отново да мечтаят за нова титла", се казва в изявлението на Реал Мадрид в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА