Last news in Fakti

11 Юни, 2024 07:58 496 0

Футболистът на Берое Себастиан Вия ще се завърне в Аржентина

  • себастиян вия-
  • берое-
  • стара загора-
  • футболист-
  • аржентина

28-годишният колумбиец ще продължи кариерата си в Индепендиенте Ривадавия

Футболистът на Берое Себастиан Вия ще се завърне в Аржентина - 1
Кадър: Диема Спорт

Голямата звезда на Берое Себастиан Вия има нов отбор. 28-годишният колумбиец ще се завърне в Аржентина, откъдето пристигна при старозагорци през зимата.

28-годишният колумбиец ще продължи кариерата си в Индепендиенте Ривадавия. Споразумението за трансфера беше потвърдено от президента на клуба от Мендоса Даниел Вила, пише БЛИЦ.

„За момента имаме устно споразумение, а другата седмица трансферът ще стане факт официално. Всичко между Индепендиенте и Вия, както и между нас и Берое, е договорено. Очакваме само футболистът да пристигне в Аржентина и да подпише договора си с клуба“, коментира Вила пред „Диарио Оле“.

В Аржентина не разкриват никакви финансови подробности по сделката, но се счита, че Берое ще задържи 50% от правата на Себастиан Вия, а Индепендиенте Ривадавия ще закупи останалата половина.

Както е известно, колумбийският футболист беше пред трансфер в Лудогорец и премина медицински прегледи, но след това шампионите размислиха. След това в Берое получиха оферта от Индепендиенте, която изглежда е приета и Вия ще продължи кариерата си в клуба от Мендоса.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА