Last news in Fakti

11 Юни, 2024 18:20 671 1

Добри новини за Полша - Левандовски пропуска само първия мач от Евро 2024

  • полша-
  • михал пробиеж-
  • футбол-
  • евро 2024-
  • нидерландия

Лекарският щаб прави всичко възможно, за да може да се включи в останалите мачове от европейските финали

Добри новини е получил днес селекционерът на Полша Михал Пробиеж, след като е станало ясно, че получилите травми Карол Швидерски и Роберт Левандовски са добре и ще пътуват с отбора за Евро 2024. Капитанът на “дружина полска” Левандовски е получил дискомфорт по време на вчерашния двубой с Турция, а преминатите днес прегледи са показали, че той е със скъсан мускул на бедрото.

Централният нападател на Барселона няма да бъде на линия за първия двубой на поляците в неделя срещу Нидерландия, но лекарският щаб прави всичко възможно, за да може да се включи той в останалите мачове от европейските финали, уточниха от клуба.

Сходно е положението при Карол Швидерски, който вчера получи травма в глезена по време на радостта си след първото попадение в двубоя и бе заменен още в 12-ата минута. Той ще трябва да почива няколко дни, но контузията му не е сериозна. Това вероятно ще донесе сериозна доза спокойствие след вчерашната уплаха в лагера и сред феновете на Полша. Само дни преди това Аркадиуш Милик също получи контузия, която доведе до изваждането му от състава и успешна операция дни след това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    0 0 Отговор
    Новината е лоша, тоя е пълен бездарник