Last news in Fakti

13 Юни, 2024 18:46 577 1

Вероятността ЦСКА да няма мъжки баскетболен отбор става все по-голяма

  • роберт гергов-
  • баскетболен-
  • отбор-
  • цска-
  • баскетбол-
  • барчовски

Президентът на „армейците“ поясни, че повече яснота ще има до края на настоящия месец

Вероятността ЦСКА да няма мъжки баскетболен отбор става все по-голяма - 1
Снимка: БГНЕС

Опасността да няма мъжки на отбор на ЦСКА в Sesame НБЛ през следващия сезон заради липса на средства става все по-реална. Това призна Роберт Гергов, който потвърди думите на старши треньора Росен Барчовски преди дни пред BGbasket.coм относно ситуацията с „червените“.

Президентът на „армейците“ поясни, че повече яснота ще има до края на настоящия месец, но на този етап по-скоро няма да има тим в елита.

„Няма да кажа нищо по-различно от Росен Барчовски. Ако някои неща се развият, може и да се получи позитивно развитие, но повече ще се знае до края на месец юни. Правим постъпки, не е лесно, знаете, че изгубихме финансирането и не е лесно в последния момент да се намери такова. Ако трябва да съм честен, на този етап по-скоро няма да имаме отбор в НБЛ, но всичко става за няколко седмици“, коментира Гергов.

Срокът за подаване на заявки за новия сезон в Sesame НБЛ е 30 юни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ЧАКМАКОВ УЖ ЗАЛА ВЗЕ

    4 0 Отговор
    Да има баскетбол егати лъжеца