Last news in Fakti

14 Юни, 2024 08:59 821 0

Нов обрат: Сакраменто ще се опитат да задържат Везенков

  • сакраменто кингс-
  • александър везенков-
  • нба-
  • спорт-
  • баскетбол

Сакраменто Кингс може да се раздели с Везенков, ако получи оферта

Нов обрат: Сакраменто ще се опитат да задържат Везенков - 1

Сакраменто Кингс няма намерение да се раздели с българската баскетболна суперзвезда Александър Везенков, съобщава журналистът Шон Кънингам.

Той разкрива, че Сакраменто иска да задържи крилото, но е готов и да преговаря за евентуална сделка, но Кънингам сподели, че Александър Везенков при всички положения ще играе в НБА и през следващия сезон.

Сакраменто Кингс може да се раздели с Везенков, ако получи оферта, която удовлетворява и двете страни, а българинът премине в отбор, в която ще има по-голяма роля в ротацията.

Шон Кънингам потвърди информацията, че Везенков е разочарован от липсата на игрово време в първия си сезон в НБА, но не възнамерява да напусне лигата, като ще изпълни тригодишния договор, от който остават още две години. Твърдението, че Везенков ще се завърне в Европа, Шон Кънингам определи като „неоснователно“.

“Докато Саша Везенков остава разочарован от липсата на игрово време през първия си сезон в НБА със Сакраменто Кингс, няколко източника ми казаха, че няма нищо вярно в информацията за желанието му да напусне НБА. Източник, близък до Везенков, нарече доклада „неоснователен“ и че той ще спази договора си. Казаха ми също, че Кралете искат да го задържат, но има и пазар за него. Сакраменто или може би друг отбор, който предлага по-голяма ротационна роля, остава да видим”, пише в публикацията на Кънингам.

Конкретно за напускане на НБА до този момент не се е говорило реално, тъй като българинът има още две години от договора си и не е изключен евентуален трансфер в друг отбор от Асоциацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА