Last news in Fakti

17 Юни, 2024 06:15 577 1

Буфон: Справихме се добре, Спалети понякога използва моркова, друг път – тоягата

  • джанлуиджи буфон-
  • италия-
  • футбол-
  • евро 2024

Италия впечатли с умението си да реагира бързо, но не успя да вкара трети гол

Буфон: Справихме се добре, Спалети понякога използва моркова, друг път – тоягата - 1

Отборът на Италия започна с трудна победа над Албания с 2:1 на старта си на UEFA EURO 2024, но бившият вратар, който сега е в щаба на тима Джанлуиджи Буфон иска тимът да научи убийствения инстинкт, съобщи Ройтерс.

"Справихме се добре, показахме, че сме балансиран отбор", каза 46-годишният Буфон на базата на италианците в Изерлон.

"Въпреки шока в началото, който можеше да ни дестабилизира, продължихме да се борим в мача. Като треньор съм сигурен, че трябва да се придържаме към плана за мача и заслужихме успеха", каза той.

Буфон: Справихме се добре, Спалети понякога използва моркова, друг път – тоягата

"Спалети винаги се опитва да изкара максимума от всички, понякога използва моркова, друг път - тоягата. Мисля, че това са неизбежни средства", добави треньорът.

Италия впечатли с умението си да реагира бързо, но не успя да вкара трети гол, с който да реши мача и можеше да бъде наказан отборът в края на мача, след като резервата на Албания Рей Манай бе близо до изравняване, но загуби двубоя с вратаря Донарума.

Сега на Италия им предстои мач с Испания като спомен от двубоя ми през 2016, спечелен от италианците.

"Може би тогава Испания бяха в края на цикъла, а Италия беше в началото. Иска ми се да вярвам, че след две години ще сме на върха, но дори и сега можем да стигнем до много високо ниво на представяне", каза Джиджи Буфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    0 1 Отговор
    Това с моркова и тоягата ми бие на порно. От онова, гадното.