Last news in Fakti

17 Юни, 2024 15:48 1 381 3

Треньорът на Португалия с интересна забрана към Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • интересна-
  • забрана-
  • настанява-
  • хотела-
  • треньор-
  • евро 2024

Роберто Мартинес е обяснил, че иска 39-годишният нападател да бъде напълно концентриран

Треньорът на Португалия с интересна забрана към Кристиано Роналдо  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Голямата звезда на Португалия и световния футбол Кристиано Роналдо е бил неприятно изненадан от специална заповед, издадена заради него от селекционера Роберто Мартинес, съобщава „Relevo“.

50-годишният специалист е забранил на нападателя на саудитския Ал Насър да настанява свои приятели в хотела на отбора на Евро 2024. Подобен навик Роналдо е имал при предишни участия на Португалия на големи първенства, когато неговите авери дори са участвали в отборните мероприятия, пише БЛИЦ.

Роберто Мартинес е обяснил, че иска 39-годишният нападател да бъде напълно концентриран относно постигането на целите на Португалия по време на европейското първенство в Германия.

Португалският тим е в Група „F“ на Евро 2024, а първият им мач е на 18 юни с Чехия. Останалите отбори в потока са Грузия и Турция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Ванга и Дедо Кейси

    2 0 Отговор
    Няма друг освен нас толкова доказани в тази професия
    Европа вече се казва трети райх. Плана по схемата
    На ще ти покажа пари а държавите и техните алчни чиновници все ще ги искат и все са вътре защото с едната взимат нещо процент с другата плащат в пирамидата на третия райх наречена Европа. Само германските фараони си печелят милиарди на гърба на веселите подкупни служители и държави. Дори има царства с голяма династия и история който са влезнали в тази пирамида на третия райх. Еврозоната няма да има. Защо то много царства и държави не обичат да казват как да си харчат парите от третия райх наречена пирамида Европа. Не е много приятно да ти отказват да си харчиш твойте пари защото някой от фараоните в третия райх не иска да направиш тази и вестиция в определени отрасли енергетика , селкско стопанство екология финанси.
  • 2 раз

    1 2 Отговор
    Роберто Мартинес е обяснил, че иска Роналдо да не бъде под въздействието на концентрати. Бутилирани в Шотландия или в Ирландия.
  • 3 Френски М а наф

    1 2 Отговор
    Най-големият приятел на Роналдо е двуметровият кикбоксьорq мароканецът Бадр Хари,с който май са повече от приятели :)))