Last news in Fakti

21 Юни, 2024 15:19 887 0

Станислав Генчев с интересен въпрос към играчите на Левски

  • станислав генчев-
  • интересен въпрос-
  • задал-
  • играчите-
  • левски

Специалистът е задал на възпитаниците си доста интересен въпрос - защо тимът не се е класирал за евротурнирите

Станислав Генчев с интересен въпрос към играчите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Левски Станислав Генчев е привикал един по един всеки от футболистите по време на лагера в Правец, научи БЛИЦ.

Специалистът е задал на възпитаниците си доста интересен въпрос - защо тимът не се е класирал за евротурнирите. На Генчев му било интересно да научи какво е тяхното мнение по горещата тема, която не спира да вълнува многобройните фенове на отбора.

Отделно 43-годишният треньор е направил допитване до всеки един от футболистите кой трябва да е капитан през новия сезон. Наставникът обаче уточнил, че в крайна сметка той ще вземе окончателното решение.

Станислав Генчев щял да се допитва и по други въпроси с подопечните си, като по този начин искал да държи неголяма дистанция в отношенията си с тях.

Паралелно треньорът и хората над него в Левски работят усилено лятната селекция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА