Last news in Fakti

22 Юни, 2024 21:59 1 474 6

Бащата на албански национал: Той е наистина добър човек

  • мирлинд даку-
  • албания-
  • футбол-
  • национал

Той е емоционален и експлозивен човек, направил го е неволно и се е извинил на тези, които са го наранили

Бащата на албански национал: Той е наистина добър човек  - 1


Бащата на албанския национал Даку, който си навлече гнева на сърби и македонци с поведението си след срещата с Хърватия, реши да проговори след случилото се.

"Синът ми не каза неща, както казват медиите. Той е емоционален и експлозивен човек, направил го е неволно и се е извинил на тези, които са го наранили. Не мисля, че той така или иначе ще се сбогува с турнира. 100% погрешно е да се призовава за убийства на сърби и това е ясно", коментира той.

"Сигурен съм, че знае каква грешка е направил. В Хърватия, Словения, а сега и в Русия, Мирлинд навсякъде има голяма фенска подкрепа, познават добре поведението му. Той е наистина добър човек, но това е първото му европейско първенство и играе с много емоция. Той не заслужава отстраняване от турнира", заяви бащата на Даку.

Припомняме, че Мирлинд Даку призова по мегафон албанските фенове за обидно скандиране по адрес на сърби и македонци сред срещата с Хърватия. А след това поднесе извиненията си.

Вчера бе съобщено, че той ще бъде наказан за няколко мача след инцидента. Също така клубът, за който играе Даку - казанският Рубин излезе с изявление, в което се казва, че ще приложи санкции на футболиста.

В последния кръг от груповата фаза на европейското първенство Албания ще се изправи срещу Испания, която вече си осигури място в следващия етап.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    7 5 Отговор
    мчи аз ги псувам през ден ,най-голямата грешка на Симеон е , че след като ги е превзел , не ги е побългарил сърбите , а е оставил змия в пазвата
  • 2 Бащата

    12 0 Отговор
    Той не сиган... Аз съм сиган!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Щом е скандирал против сърби и македонц.

    2 3 Отговор
    Значи е добър човек...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дон Чико

    1 0 Отговор
    Добър шиптър няма !
    Факт!