Last news in Fakti

23 Февруари, 2014 19:36 1 077 0

Прандели: Групата ни е трудна!

  • прандели-
  • жребий-
  • норвегия-
  • италия-
  • българия

Наставникът на Италия не е толкова доволен от жребия

Прандели: Групата ни е трудна! - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на италианския национален отбор Чезаре Прандели смята Хърватия за силен съперник по пътя към класирането за Евро 2016 във Франция. "Адзурите" са в група с Хърватия, Норвегия, България, Азербайджан и Малта. Мачовете между отборите стартират през есента на 2014 година.

"Истина е, че избегнахме Белгия и Швейцария, но не смятам, че Хърватия е по-слаб отбор от тях. Всеки искаше да избегне Белгия и Швейцария. Не мисля, че групата ни е лесна", коментира италианският специалист.

Италия игра с България в квалификациите за Мондиал 2014. В София двата отбора завършиха наравно 2:2, а в ответния мач Италия победи трудно у дома с 1:0.

Мнението си за жребия даде и треньорът на норвежкия национален отбор Пер-Матиас Хьогмо.

"Жребият можеше да бъде по-добър за нас, но можеше да бъде и по-лош. Хърватия е измежду най-силните отбори от втора урна. Групата е вълнуваща и разликите между тимовете няма да бъдат големи", заяви 54-годишният Хьогмо. Норвегия няма участие на голямо първенство от 1998 година във Франция, когато премина групите и игра на осминафинал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА