Last news in Fakti

28 Юни, 2024 19:00 531 0

Барселона сложи цена от 90 милиона евро на Рафиня

  • рафиня-
  • барселона-
  • цена-
  • милиона-
  • евро-
  • футбол

Ръководството на Барселона остава на позицията си да задържи бразилеца Рафиня освен, ако не получи оферта в рамките на 90 милиона евро

Барселона сложи цена от 90 милиона евро на Рафиня - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Ръководството на Барселона остава на позицията си да задържи бразилеца Рафиня освен, ако не получи оферта в рамките на 90 милиона евро, съобщава испанският вестник "Мундо Депортиво" и добавя, че предложение от 80 милиона евро е било отхвърлено през миналото лято, предава БТА.

Бразилското крило все още няма агент, а и не иска да напуска клуба през настоящия трансферен прозорец.

Ако все пак се наложи продажбата на Рафиня, то изглежда единствената потенциална дестинация за него ще бъде Саудитска Арабия. Цената на футболиста обаче не се е повишила, откакто премина от Лийдс в Барселона за около 60 милиона евро.

Той има още три години от договора си с каталунския гранд, но трудно ще се пребори за титулярно място в състава предвид качествата, които демонстрира навършващият 17 години през юли Ламин Ямал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА