Last news in Fakti

30 Юни, 2024 19:52 1 753 2

Барселона се раздели с три звезди

  • барселона-
  • кансело-
  • маркос алонсо-
  • жоао феликс

Каталунците трябва да мислят за нови варианти

Барселона се раздели с три звезди - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Договорите на трима ключови футболисти от Барселона изтекоха днес, а тяхното бъдеще не е ясно, пише Фабрицио Романо. Маркос Алонсо, Жоао Феликс и Жоао Кансело не се обвързани с каталунците от днес.

Докато в случая на халф-бека Алонсо той е в процес на търсене на нов клуб, то ситуацията при другите двама не е точно такава.

Барселона ще се опита да започне нови преговори за нови наеми на португалците Феликс и Кансело, съответно с Атлетико Мадрид и Манчестър Сити. При положение, че не се стигне до евентуална договорка между страните, то каталунците трябва да се готвят с намирането на техни заместници.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасковски каунь

    2 0 Отговор
    И с Бойко Борисов ?
  • 2 Абе

    4 0 Отговор
    Кви звездим кви слънца?!:)
    дошли за малко на разходка и на голяма заплатка...колкото да му пишат послв в СВто, че играл в Барцилона! Звезди имаше до 2000, айде до 2010....После всичко стана - ти ан мена, азн а тебе! Мениджъра, собственика, президента и политическата партия, , която е на власт.-!
    Всичко е наред: Куче влачи, диря няма!
    Човека дойде, каза :Чакай малко, взе парите, качи се на самолета и каза Ще видим! И после тия " звезди отиват да играят в Чапръчене ( Испания) и Горно нанадолнище (Германия) и Подем Белгия!
    И след това на тяхните 5 места идват поредните 100 туристи, климатични бежанци и берачи на банани маскирани като футболисти. и после като се огледаш малко в Париж, Лондон и Берлин..ми то няма 5 % бледолики..Всичките са футболисти от Африка и ИТ инженери от Сирия и Папуа Нова Гвинея!
    Аман от евролиберална простотия!