Last news in Fakti

29 Юни, 2024 20:26 1 362 2

ПСЖ се готви да счупи трансферния рекорд: дава колосална сума пари за 16-годишен футболист

  • ламин ямал-
  • псж-
  • барселона-
  • футбол

Парижани са готови да предложат 250 милиона евро за 16-годишния футболист

ПСЖ се готви да счупи трансферния рекорд: дава колосална сума пари за 16-годишен футболист - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пари Сен Жермен е готов да счупи световния трансферен рекорд за трансфер, след като подготвя колосална оферта да полузащитника на Барселона Ламин Ямал, съобщава Mundo Deportivo, предаде БТА.

Според източника парижани са готови да предложат 250 милиона евро за 16-годишния футболист. Барселона обаче не иска да продава играча в момента.

Ако сделката се осъществи, тя ще стане най-скъпият трансфер в историята на футбола. В момента трансфера на Неймар от Барселона в ПСЖ е рекорд, като той е оценяван на сумата от 222 милиона евро.

През миналия сезон Ямал изигра 50 мача за Барселона във всички турнири, вкара 7 гола и направи 10 асистенции. На Евро 2024 халфът има една асистенция в три мача за националния отбор на Испания.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джо бързия

    2 1 Отговор
    За тоя не бих и дал 1 милион

    Коментиран от #2

  • 2 +0088003300 е на нац.позор

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джо бързия":

    Давам 100К мах