Last news in Fakti

2 Юли, 2024 22:20 572 0

ЦСКА разпуска с пейнтбол в почивния ден

  • цска-
  • футбол-
  • пейнтбол

Дублиращият тим заложи на сила с малки игрови форми в сутрешната си тренировка и на тактическа подготовка в следобедната

ЦСКА разпуска с пейнтбол в почивния ден - 1
Снимка: БГНЕС

Днес футболистите на ЦСКА получиха почивка от тренировки и натоварвания, докато тези от втория отбор на "червените" проведоха две занимания на един от терените на комплекс "Евима" в Банско. Дублиращият тим заложи на сила с малки игрови форми в сутрешната си тренировка и на тактическа подготовка в следобедната.

Представителният отбор използва почивния ден, за да разнообрази програмата си. Всички играчи, треньори и щаб започнаха деня с игра на пейнтбол, а след това посетиха "Rila Fun Park", където успяха да се възползват от различните атракции на съоръжението. Почивният ден премина в добро настроение, а хубавото време и приятната атмосфера спомогнаха за многото позитивни емоции.

В утрешния ден възпитаниците на Томислав Стипич ще подновят тренировъчния си процес с две занимания. ЦСКА II ще премери сили срещу Беласица от 18:00 часа утре на стадион "Цар Самуил" в град Петрич. Това ще бъде първата контролна среща от подготвителния лагер на тима в Банско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА