Last news in Fakti

5 Юли, 2024 12:00 678 1

Левски чака нападател днес

  • левски-
  • футбол-
  • нападател-
  • селекция-
  • трансфер

„Сините“ искат да усилят атаката си и са се насочили към футболист, който притежава европейски паспорт

Левски чака нападател днес - 1


Левски предстои да подпише договор с нов нападател. „Сините“ искат да усилят атаката си и са се насочили към футболист, който притежава европейски паспорт. Смята се, че това ще бъде французин, въпреки че на „Герена“ са разглеждали вариант и от Португалия.

Очаква се новото попълнение да пристигне днес, за да премине задължителните медицински изследвания преди официалното подписване на договора.

Сред обсъжданите имена отново се появи това на Вини Трибуле от Берое, въпреки че е малко вероятно той да бъде финалният избор на „сините“ за нов нападател. Левски вече подсили атаката си с голмайстора на efbet Лига от миналия сезон Александър Колев, но след продажбата на Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен, треньорът Станислав Генчев иска да вземе още един таран.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диамантената ръка

    3 1 Отговор
    Тия до Коледа дали ще си научат имената...