Last news in Fakti

5 Юли, 2024 07:00 753 1

Защитник на Испания: Германия имат играчи от световна класа

  • испания-
  • даниел карвахал-
  • евро 2024-
  • футбол

Той похвали съперника за силните футболисти, с които разполага, но и посочи начина, по който те могат да бъдат сломени

Защитник на Испания: Германия имат играчи от световна класа - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Испания - Даниел Карвахал, говори преди мача на иберийците срещу отбора на Германия от 1/4-финалите на Евро 2024. Той похвали съперника за силните футболисти, с които разполага, но и посочи начина, по който те могат да бъдат сломени.

“Индивидуално те имат играчи от световна класа. Имат бързи крила, силни централни защитници и футболисти, които обичат да контролират топката. С тях имаме сходни качества. Всичко зависи от това дали са статични или пресират високо. Това ще определи колко близо ще стигнем до тяхната цел, както и зависи темпото на играта. Един очевиден начин да опитаме да намалим впечатляващата скорост и техниката на германските крила е да останем близо до тях през цялото време. Дори бих казал, че трябва постоянно да сме близо до крилата им, за да нямат лесна свобода на движение”, каза Карвахал.

Срещата между Испания и Германия е в днешния 5-ти юли (петък) на от 19:00 часа българско време, като Sportal.bg ще ви предложи всичко най-интересно преди, по време на и след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 0 Отговор
    Немците нямат шанс срещу испанците.