10 Юли, 2024 08:30 1 322 3

Никол Шерцингер не е загърбила тениса след раздялата си с Григор Димитров

  • григор димитров-
  • никол шерцингер-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

46-годишната звезда зае мястото си на централния корт на Уимбълдън в понеделник, за да се наслади на поредния мач от турнира

Никол Шерцингер не е загърбила тениса след раздялата си с Григор Димитров - 1
Снимка: Instagram

Никол Шерцингер не е загърбила тениса след раздялата си с българската звезда в този спорт Григор Димитров през 2019 година. Изпълнителката, която изгря на сцената като вокалистка на "Pussycat Dolls", преди това имаше връзка със състезателя от Формула 1 Люис Хамилтън.

46-годишната звезда зае мястото си на централния корт на Уимбълдън в понеделник, за да се наслади на поредния мач от турнира.

Никол Шерцингер започна деня си като стана свидетел на класирането на Елена Рибакина за ¼-финалите, след като Анна Калинская се отказа при резултат 6:3, 3:0 в полза на Рибакина заради контузия.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров обаче също не може да бъде видян на кортовете на Уимбълдън. Той отпадна на 1/8-финалите на тазгодишното издание, след като получи контузия при 3:2 гейма в негова полза и сервис на Даниил Медведев в първия сет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 немо

    8 0 Отговор
    единственото общо на леля Шерци с тениса е, че и тя обича да си ирае с топките... Е, не точно с тенис топки, но все пак
  • 2 Има

    4 0 Отговор
    Правописна грешка !
    Да се чете - Шерцингер не е загубила
    Пениса...
  • 3 Последния Софиянец

    1 0 Отговор
    Павка, сигурен ли си че си искал да кажеш "тенис" с "т"?