16 Юли, 2024 06:30 1 065 2

Лудогорец привлича халф от гръцки гранд

  • агибу камара-
  • олимпиакос-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфер

23-годишният офанзивен футболист на носителя на купата от Лига на конференциите не е на подготовка с тима в Нидерландия

Лудогорец привлича халф от гръцки гранд  - 1
Снимка:

Лудогорец е близо до привличането на халфа Агибу Камара от гръцкия гранд Олимпиакос, потвърдиха пред „Мач Телеграф“ от клуба.

23-годишният офанзивен футболист на носителя на купата от Лига на конференциите не е на подготовка с тима в Нидерландия и най-вероятно скоро ще подпише с българския шампион. Сделката ще бъде финализирана, след като гвинейският национал премине задължителните медицински тестове.

Готвеният трансфер няма да позволи на Камара да участва за родината си на олимпиадата в Париж от 26 юли до 11 август. Той е юноша на Лил, а тимът от Пирея го откупува през лятото на 2021 година. През последния сезон гвинеецът игра под наем в Атромитос, записвайки 34 мача и 5 гола за тима, воден от бившия треньор на ЦСКА Саша Илич.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюс минус

    1 2 Отговор
    Странно ми изглежда дадена държава да привлича спортисти от други държави и континенти.

    Коментиран от #2

  • 2 прагматично.

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "плюс минус":

    Бизнес. Не спорт.