16 Юли, 2024 15:38 1 045 0

Ясни са съперниците на Марица и Левски в Шампионската волейболна лига

  • волейбол-
  • левски-
  • марица-
  • шампионска лига

Финалните турнири са през май

Марица Пловдив ще играе в Група "А" на Шампионска лига, отреди жребият, предаде ФОКУС. Шампионът ни бе поставен в трета урна и негови съперници са италианският Караро Имоко Конеляно, полският Девелопрес Жешув и победителят от двубоя между поставения румънски Волунтари и македонския Работнички Скопие. Последните два отбора ще се срещнат в предварителния кръг през октомври.

Мачовете от груповата фаза ще започнат в началото на януари и ще приключат в края на месеца.

Финалният турнир ще бъде в началото на май.

Левски попадна в Група "Е" на Шампионска лига, отреди жребият днес. Той бе теглен в Люксембург. "Сините", които бяха поставени в четвърта урна, са заедно с полския Ястжембски Венгел, германския Люнебург и френския Шомон.

Столичани ще започнат мачовете си в началото на ноември, а последният от груповата фаза трябва да е в края на януари 2025-а.

Левски може да продължи напред, ако заеме едно от първите две места в групата. Финалният турнир на Шампионска лига ще се играе на 17 и 18 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА