17 Юли, 2024 16:59 1 172 0

Реал Мадрид със сериозен интерес към звезда на Ливърпул

  • реал мадрид-
  • трент александър-арнолд-
  • ливърпул-
  • футбол

25-годишният играч на Ливърпул има договор с мърсисайдци до следващото лято

Реал Мадрид със сериозен интерес към звезда на Ливърпул - 1
Снимка:

Реал Мадрид се интересува от привличането на още един английски национал, след като Джуд Белингам остави великолепни впечатления в първия си сезон на “Сантиаго Бернабеу”. Испанският гранд ще опита да вземе Трент Александър-Арнолд.

25-годишният играч на Ливърпул има договор с мърсисайдци до следващото лято. Реал иска да се възползва от ситуацията, а според “Билд” интересът на “белите” е сериозен. Германското издание твърди още, че Трент е готов да заиграе в Испания. Александър-Арнолд е в отлични отношения с Белингам и двамата го демонстрираха на Европейското първенство.

Ливърпул има желание да задържи Трент, но все още не се е договорил с него за нов договор и той може да напусне като свободен агент след една година. Бранителят, който има 310 мача за Ливърпул, започна като титуляр първите два мача на Англия на UEFA EURO 2024, като игра в халфовата линия. Той отбеляза победната дузпа на четвъртфиналите срещу Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА