17 Юли, 2024 18:10 1 811 3

Ламин Ямал не иска номера на Лионел Меси

  • ламин ямал-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • барселона

Тийнейджърът се превърна в истинска сензация на Евро 2024, чупейки редица рекорди по време на шампионата в Германия

Ламин Ямал не иска номера на Лионел Меси - 1

Новата испанска звезда – Ламин Ямал, продължава да генерира сериозен интерес около себе си. Тийнейджърът се превърна в истинска сензация на Евро 2024, чупейки редица рекорди по време на шампионата в Германия.

След края на финалите обаче, клубните страсти се завръщат с пълна сила и съвсем скоро най-добрите първенства в Европа, ще стартират официално.

След пробива си в първия тим на Барселона миналия сезон, през новата кампания Ямал ще бъде регистриран като пълноправен член на първия състав и ще тренира под ръководството на новия наставник на каталунците Ханзи Флик.

Именно поради тази причина, Ламин Ямал трябваше да избере постоянен номер, с който да бъде картотекиран през новата кампания. Изненадващо за мнозина, младокът отказа да вземе фланелката с номер 10, носена от Лионел Меси. Ямал на няколко пъти отбеляза, че сравненията с аржентинската легенда не му се нравят.

Вместо номер 10, Ламин предпочете екипът с номер 19 на гърба.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЪНКИТО ВЕЧЕ Е ВЕЛИКО.......

    5 5 Отговор
    АБЕЕЕ КЕЛЕЕЕЕЕШ.......
  • 2 Така е

    7 1 Отговор
    да те сравняват с великия Меси е нелепо.
  • 3 Тежко

    0 1 Отговор
    Да носиш номер 10 тежи много , рано му е .