23 Юли, 2024 15:18 905 2

Георги Дерменджиев: Предимство е за съперника, защото те игрово са много по-напред от нас

  • лудогорец разград-
  • георги дерменджиев-
  • пресконференция-
  • динамо минск-
  • шампионска лига-
  • футбол

Дерменджиев сподели очакванията си преди двубоя с Динамо (Минск)

Георги Дерменджиев: Предимство е за съперника, защото те игрово са много по-напред от нас - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Разград - Георги Дерменджиев сподели очакванията си преди двубоя с Динамо (Минск) от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани са домакини в първата среща, а реваншът е след седмица.

"В такива сблъсъци фаворити няма, защото те също са шампиони. Проучили сме за какво става въпрос - това е един отбор, който играе малко по-директен и по-силов футбол. Мисля, че отборът ще бъде възстановен за мача.

Спас Делев е много опитен футболист, той е изключително положителен за отбора, така че аз съм много доволен, че е обратно в състава. Това са трудни мачове и тук няма домакини и гости. Важното е да елиминираме противника. Предимство е за съперника, защото те игрово са много по-напред от нас. Нямаме никакви оправдания и трябва да играем, за да ги елиминираме.

Дуа имаше здравословни проблеми след европейското първенство и ще бъде в групата. Има различна нагласа за международните мачове и тези от вътрешното първенство", каза Дерменджиев на пресконференцията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    понеже минск са по-добри.........букмейкърите дават лудогорец като явен фаворит,нали......

    Коментиран от #2

  • 2 Факт

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Гела плаща.