30 Юли, 2024 16:22 1 068 0

От Ботев Пловдив осъдиха остро посегателството срещу приятелката на Матвей Игонен

  • матвей игонен-
  • приятелката-
  • посегателство-
  • ботев пловдив-
  • ботевисти-
  • футбол

Преди няколко дни тя бе замерена с домат от неизвестен човек

От Ботев Пловдив осъдиха остро посегателството срещу приятелката на Матвей Игонен  - 1
Кадър: Diema Sport

От Ботев Пловдив излязоха с обръщение, в което клубът изразява пълната си подкрепа към Матвей Игонен и приятелката му относно инцидента с нея преди няколко дни. Тогава тя бе замерена с домат от неизвестен човек.

"ПФК „Ботев“ изразява пълната си подкрепа към Матвей Игонен и всеки свой играч. Отговорно заявяваме, че сме готови на всичко, за да браним всички, които защитават цветовете на нашия клуб по един или друг начин.

Намираме за крайно неприемливо посегателството срещу футболисти или техните близки на база представянето на състезателите на футболния терен. Не намираме и няма да приемем никакво оправдание за действието на индивиди, които с подобни прояви показват всичко друго, но не и любов към „жълто-черния“ клуб.

Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти. На онези, които милеят за отбора и знаят, че грешките са част от футбола. Онези, които са готови и повече от 90 минути да подкрепят с пълно гърло футболистите на терена. На тях можем само да изкажем своите огромни благодарности.

Готови сме и ще окажем пълна подкрепа на Матвей Игонен в този момент. Разчитаме и на вас, за да покажем, че истинските привърженици на „канарчетата“ знаят какво значи думите „отбор“, „колектив“ и „семейство“, написаха от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА