1 Август, 2024 10:55 980 0

Ман Юн с пирова победа над Бетис в САЩ

  • манчестър юнайтед-
  • бетис-
  • футбол

Сериозни контузии за 3:2 получиха най-скъпото лятно попълнение и голмайстора на тима

Ман Юн с пирова победа над Бетис в САЩ - 1
Снимка: YouTube

Манчестър Юнайтед победи Бетис с 3:2 в интересна приятелска среща, играна в Сан Диего, САЩ, предаде sportal.bg.

Мачът бе част от предсезонната подготовка на двата отбора.

Икер Лосада откри за испанците още в 15-ата минута, но момчетата на Ерик Тен Хаг реагираха като ужилени и до края на първото полувреме успяха да вкарат цели три попадения. Маркъс Рашфорд изравни от дузпа само три минути след гола за Бетис. Амад Диало пък изведе “червените дяволи” напред в 24-ата минута, а Каземиро направи 3:1 след корнер седем минути по-късно. Крайното 3:2 оформи Диего Йоренте в 61-вата минута.

Следващата и последна приятелска среща от американското турне на Манчестър Юнайтед ще е в събота вечерта срещу големия съперник Ливърпул в Колумбия, Южна Каролина.

Доста по-важните новини и неприятни новини за Тен Хаг обаче са свързани с контузиите, налегнали тима. Според информациите на английските медии, най-скъпото лятно попълнение на тима Лени Йоро ще отсъства от терените цели три месеца.

Французинът, дошъл за 52 млн. паунда от Лил, получи контузията си в предишната контрола с Арсенал, загубена с 1:2. Очакваше се травмата на Йоро да е сериозна, след като вчера той бе заснет да се придвижва с помощта на патерици и предпазен ботуш.

Расмус Хойлунд, който също получи травма срещу Арсенал, пък ще отсъства от терените около шест седмици. Датчанинът, който бе най-резултатният играч за тима със своите 16 попадения във всички турнири, получи проблем с подколянното сухожилие и ще отсъства от терена поне до средата на септември.

Лошите новини за Манчестър Юнайтед, свързани с контузии, не спряха и в контролата с Бетис, след като голмайсторът Маркъс Рашфорд и Антони също бяха принудително заменени, като тепърва ще се оценява и тяхното състояние.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА