1 Август, 2024 13:30 580 1

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич днес празнува своя 45-и рожден ден

  • цска-
  • томислав стипич-
  • рожден ден-
  • футбол

Ръководството на тима му пожела да не спира да мечтае за върха

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич днес празнува своя 45-и рожден ден - 1
Снимка: YouTube

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич днес празнува своя 45-и рожден ден, предаде БТА.

По този повод от клуба поздравиха хърватския специалист, който застана начело на "червените" преди два месеца.

„Честит рожден ден, Томислав! Не спирай да мечтаеш и стигни върха, към който си се устремил!“, написаха от "Армията".

Като играч носи екипите на немските ТСВ Оберхаумщат, ТВ 1861 Инголщат, МТВ Инголщат, Дьорндорф-Биц, Хицхофен-Оберцел и Денкендорф.

В треньорската си кариера води редица отбори, като е треньор в школата, а впоследствие и на втория отбор на Инголщат, старши треньор е на Ерцгебирге Ауе, Щутгартер Кикерс, Нантун (Китай), отбора до 19 години на Айнтрахт Франкфурт, Грасхопър Цюрих (Швейцария) и Славен Белупо (Хърватия).

Хърватският специалист печели и двa трофея в Латвия - купата на страната, като прави това с отборите на Ауда през 2022 година, а след това и с тима на Рига през 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Тоя като го видя, направо ме втриса. На 45 години а се облича като афро гащник, ръцете в джобовете и дънките провиснали, чам му се виждат боксерките, само един патлак му трябва и е готов за бруклинското гето.