13 Август, 2024 07:47 974 1

Лудогорец и Карабах решават спора по между си днес

  • лудогорец-
  • карабах-
  • шампионската лига-
  • мач-
  • кръг-
  • реванш

Разградчани имат аванс след победата си с 2:1 като гост в първия мач

Лудогорец и Карабах решават спора по между си днес - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Лудогорец приема днес Карабах в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата е от 21:00 часа и ще бъде предавана по Диема Спорт. Разградчани имат аванс след победата си с 2:1 като гост в първия мач.

Съперникът им има сериозен опит в Европа и това бе отчетено от треньора Георги Дерменджиев. През миналия сезон азербайджанският тим достигна до 1/8-финал в Лига Европа.

Мачът има изключително висока цена от гледна точка на финансови постъпления за българския шампион. Ако не загуби и се класира за плейофите на Шампионската лига Лудогорец ще срещне Динамо (Загреб).

Там дори и да отпаднат от хърватския гранд, разградчани ще влязат в груповата фаза на Лига Европа, а това ще гарантира приходи в размер на 5 милиона евро.

Ако отпадне от Карабах, Лудогорец ще продължи в плейофите на Лига Европа, където ще се изправи срещу победителя от двойката Ню Сейнтс (Уелс) – Петроклуб (Молдова). Първият мач между двата тима завърши с успех от 1:0 за молдовците.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕСО

    1 0 Отговор
    Лудогорец ще се клаСират но са клиенти на Динамо ЗАГРЕБ.С тях нямат никакъв шанс.