26 Август, 2024 20:11 857 0

Пауло Дибала се завръща в националния отбор на Аржентина

  • паоло дибала-
  • повиквателна-
  • националния отбор-
  • отново-
  • аржентина

Това е край на тежък период за играча

Пауло Дибала се завръща в националния отбор на Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Асът на Рома Пауло Дибала получи нава повиквателна да играе за националния тим на Аржентина в предстоящите квалификации в Южна Америка. Това е край на тежък период за играча, който отпадна от сметките на селекционера Лионел Скалони в последните месеци и не участва в последното издание на Копа Америка, спечелено именно от Аржентина през лятото, предаде БТА.

Дибала ще бъде на разположение на Скалони за квалификациите с Чили и Колумбия през септември.

Така решението му да остане в Рома се отплати на аржентинеца. Той на практика си беше събрал багажа от римския клуб заради примамливата оферта на Ал-Кадсия от Саудитска Арабия, но самият играч заяви, че е променил решението си в последния момент заради семейството си, жена си, града и отбора, с което спечели уважението на всички тифози.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА