26 Август, 2024 23:19 1 070 1

Черно море излезе на второ място след победа над Крумовград

  • черно море-
  • победи-
  • крумовград-
  • варна-
  • първа лига-
  • класирането-
  • efbet лига

"Моряците" не срещнаха голяма съпротива

Черно море излезе на второ място след победа над Крумовград - 1

Отборът на Черно море постигна категоричен успех с 3:0 над Крумовград в мач от шестия кръг на efbet Лига. Попаденията за "моряците" реализираха Васил Панайотов (37), Мазир Сула (61) и Цветомир Панов (74).

Първата интересна ситуация се откри пред вратата на гостите. След само 180 секунди игра Васил Панайотов пробва рефлекса на Янко Георгиев, който успя атрактивно да избие удара на опитния халф в корнер. В 8-ата минута Мазир Сула се справи с бранител, след което пусна пас в наказателното поле към Васил Панайотов, но той стреля над целта.

Звездата на гостите Серкан Юсеин бе близо да вкара гол в 22-ата минута. Той отправи хубав диагонален удар, а топката се спря в десния страничен стълб на вратата на Пламен Илиев.

От третия опит Васил Панайотов не сбърка. Той получи подаване по земя от Дуду, като с прецизен удар от границата на наказателното поле халфът даде преднина на "моряците".

В 49-ата минута капитанът на домакините Даниел Димов отправи опасен удар с глава, но кълбото прелетя над целта.

В 61-ата минута Даниел Мартин направи отличен пробив по левия фланг, след което пусна пас в наказателното поле към Мазир Сула, който майсторски насочи кълбото в мрежата на Янко Георгиев.

В 74-ата минута Черно море направи резултата 3:0. Резервата Цветомир Панов се справи с бранител на гостите, след което с прецизен удар матира стража на "сините".

В края на мача Крумовград бе близо да вкара почетно попадение, но ударът с глава на Рафаел Фуртадо премина на сантиметри от целта. Това бе и последната интересна ситуация в сблъсъка на "Тича".

С този успех "моряците" се изравниха на второто място във временното класиране със Спартак (Варна), като играчите на Илиан Илиев събраха 13 точки. Гостите от Крумовград пък останаха с едва 3 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДелиОрманския

    4 1 Отговор
    лефски ли са първи, е за 1-2 кръга и после в златната среда .........