29 Август, 2024 15:15 798 4

Вратарят на Левски все по-близо до Фейенорд

  • пламен андреев-
  • футбол-
  • левски

По наша информация сделка категорично ще има, като нагласите са това да се случи в следващите часове

Вратарят на Левски все по-близо до Фейенорд  - 1

Трансферът на Пламен Андреев от Левски във Фейенорд е все по-близо до финализиране, пише Gong.bg. По наша информация сделка категорично ще има, като нагласите са това да се случи в следващите часове.

19-годишният вратар чака зелена светлина, за да пътува до Ротердам, където да премине медицински прегледи и да бъде представен официално от нидерландския гранд.

В последните дни се появиха съмнения около трансфера на младежкия национал, след като пропадна сделката между Фейенорд и Саутхемптън за Джъстин Байлоу. От ротердамският клуб обаче гледат на Андреев като инвестиция в бъдещето и са впечатлени от неговите качества, поради което държат да го привлекат.

Левски и Фейенорд вече са постигнали пълна договорка за Пламен Андреев, като на "Герена" ще получат 1.2 млн. евро за своя юноша.

В същото време носителят на Купата на Нидерландия за 2024 година преди минути обяви още едно ново попълнение - защитникът Факундо Гонсалес от Ювентус


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СиняПрашка

    2 3 Отговор
    раев да им плати да го вземат, че да се оттърват .......
  • 2 Някой

    0 1 Отговор
    Като трети избор. По-добре да го дадат под наем, ако го купят.
  • 3 Шизофен 1914

    2 2 Отговор
    „Джингиби Сюнет Спорт“ е отбора на мокрите сънища и сините приказки!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шизофен 1914":

    А Литекс с ТИРЕ обединен с Етрополе е цска МЕНТЕ.