13 Септември, 2024 15:06 520 0

Ламин Ямал иска да стане легенда на Барселона

  • ламин ямал-
  • легенда-
  • барселона-
  • барса-
  • дебют

Той дебютира за каталунците на 15 години

Ламин Ямал иска да стане легенда на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Испанският тийнейджър Ламин Ямал каза в телевизионно интервю, че се надява "никога" да не напусне Барселона, защото иска да бъде "легенда" в клуба.

Ямал дебютира за Барселона на 15 години през април 2023 г. и избухна в светлината на прожекторите миналия сезон, превръщайки се в ключов играч за каталунския гигант.

„Надявам се никога да не напусна, искам да бъда легенда в Барса, отговори 17-годишният футболист в хитовото шоу „El Hormiguero“ по испанската частна телевизия Antena 3.

Крилото, което навърши 17 години през юли, изигра ключова роля за страната си Испания на Евро 2024, превръщайки се в най-младия футболист играл и вкарвал гол в историята на състезанието.

„Да бъдеш сравняван с най-добрите в историята е невероятно и това означава, че правиш нещо правилно, но аз се опитвам да бъда себе си и да бъда запомнен заради себе си“, каза Ямал по повод сравненията с Меси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА